Vi sköter logistiken –
du fokuserar på affärerna.

Vi erbjuder kundanpassade lösningar inom tredjepartslogistik och lagerhantering. Det betyder att vi som tredje part övertar vissa eller alla logistiska funktioner.

Höör ligger mitt i Skåne och är nära till både Danmark, Tyskland och Stockholm.

 

HKF Logistics AB är ett helägt bolag till            HKF Group

Tredjepartslogistik, även känt som 3PL, har blivit exceptionellt populärt och uppvisar en betydande tillväxt de senaste 35 åren. Särskilt inom e-handeln har 3PL blivit en central komponent för verksamheten.

Inom konceptet tredjepartslogistik tar vi hand om hela er lagerhållning och logistik. Vi skräddarsyr avtal enligt ert företags behov, vilket sträcker sig över en längre tidsperiod och inkluderar ett brett utbud av tjänster.

Vårt erbjudande omfattar exakt de tjänster ni behöver, såsom lossning, lagerhållning, plockning och transport. Allt integreras smidigt med ert datasystem genom vårt moderna WMS (warehouse management system).

3PL

Tredjepartslogistik kallas ibland förkortat 3PL efter engelskans third-party logistics och kan till exempel innebära att ett annat företag sköter distributionen och transporten av dina produkter, det är också det vi på HKF Group erbjuder dig. Reducera dina distributionskostnader med våra smarta tjänster inom tredjepartslogistik och ägna dig istället åt din kärnverksamhet.

 

Montering

Vi monterar er produkt hos oss enligt er material förteckning och era krav. Vi har lång erfarenhet inom branschen och utför alltid ett kvalitativt arbete.

Test och kontroll

För att ni ska kunna känna er säkra på att er produkt alltid levereras enligt era företagsstandarder kan vi hjälpa till med att utföra olika tester för att se till att produkten fungerar ordentligt.

Det här kan vara allt ifrån genomgång av funktionalitet, mätning och felrapportering. En kvalitetskontroll utförs visuellt och manuella kontroller för att kunna upptäcka eventuella tillverkningsfel.

Pack- och ompackning

Vi byter ut produktens förpackning enligt era krav. Detta kan vara allt från ompackning av skadade lådor till packning av kundspecifika/språkspecifika förpackningar.

Konfigurering

Konfiguration av maskinvara omfattar bl.a. skrivare, datorer, mobiltelefoner, internetroutrar och TV-apparater enligt kund- och/eller landsspecifika krav, inbegripet överskrivning av inbyggda program.

Reparation och märkning

Vi tar hand om era kundreturer och kan utföra en mängd olika reparationer och omkonfigureringar av produkterna. Vårt lagersystem kan kontrollera och kategorisera olika produktkvalitetsklasser per parti. Vi kan också märka produkter med kundspecifik information, även med logotyper.

Rådgivningstjänster

Vårt rådgivningsteam, som är specialiserat på leveranskedjan, kan ta sig an leveranskedjedata för att utföra en händelseanalys. På så sätt kan vi räkna ut konsekvenserna av scenarier med alternativa lösningar för att optimera er leveranskedja. För att hjälpa er att ta er in på nya marknader erbjuder vi rådgivning inom rättsliga, tullrelaterade och skatterelaterade frågor för att säkerställa att saker och ting blir rätt från början.

Magasinering

Välkommen till vår magasineringstjänst – din pålitliga partner för att säkra och skydda dina ägodelar. Vi erbjuder moderna förvaringsutrymmen med dygnet runt-bevakning och klimatreglering. Oavsett om du behöver skapa extra utrymme hemma har vi den perfekta lösningen för dig. Med flexibla avtal kan du anpassa förvaringen efter dina behov. Låt oss ta hand om din magasinering, så kan du njuta av en enklare och mer organiserad tillvaro. Kontakta oss idag för att skräddarsy en lösning som passar dig.

Vinterförvaring

Hos oss får du tryggheten året om. Med moderna förvaringsutrymmen och säkerhetsåtgärder som dygnet runt-bevakning skapar vi en pålitlig lösning för dina ägodelar. Oavsett om det gäller bilar, husvagnar eller andra fordon, erbjuder vi flexibla avtal för långsiktig eller korttidsförvaring. Låt oss ta hand om ditt fordon så att du kan njuta av bekymmersfri användning när du behöver det. Kontakta oss idag för att skräddarsy en förvaringslösning som passar just dina behov och önskemål.

ShipEdd

Upptäck möjligheterna med vår produkt, ShipEdd, som effektivt övervakar hela din leveranskedja. Från beställningen ända fram till sista steget, Last-mile leveransen. Om du strävar efter att erbjuda din kund en extraordinär leveransupplevelse utan att kompromissa med kostnadseffektiviteten, är vi lösningen för dig! Kontakta oss idag och låt oss tillsammans skapa en överlägsen leveransupplevelse för dina kunder.